A távirányítóval vezérelhető lámpák előnyei

A mindennapok rohanását követően mindannyian olyan otthonra vágyunk, amely maximálisan kiszolgálja kényelmünket, és ahol zavartalanul pihenhetünk. Egy fárasztó nap után a kanapénkra ledőlve sokszor még ahhoz sincs energiánk, hogy felálljunk és lekapcsoljuk egy másik helységben úgy felejtett világítást. A legkorszerűbb technikáknak köszönhetően azonban erre nincs is szükség. A távirányítóval vezérelhető lámpák valószínűleg a kényelmi szempontok alapján népszerűek vásárlóink körében.

A Centrál Lámpaboltban nagy az érdeklődés a távirányítóval vezérelhető lámpák iránt. Meglepetést okoz vásárlóinknak, amikor bemutatjuk, hogy a könnyen kezelhető, kis méretű távirányítókkal nem csak a ki- és bekapcsolást lehet szabályozni.

A Maytoni német gyártmányú Music 60 lámpatestje már nem csak a világítást szolgálja, hanem távirányítója, és modern, 2 utas hangszórója segítségével zenét is képes sugározni. Ezen túlmenően RGB funkcióval is rendelkezik, azaz akár 16.000.00 színnel képes világítani. Ezek az okoslámpák Bluetotthal működtethetőtek, IOS vagy Androidos telefonokon.

Maytoni Music 60
Maytoni Music 60
Maytoni Music 60

Német precizitás a lámpák világában – Maytoni –

A gyártó Lulea nevű termékcsaládja is távirányítóval vezérelhető. Elérhetjük például, hogy a mennyezeti lámpa meleg, fehér, vagy hideg fénnyel világítson. Ezen túl fényerőt szabályozhatunk, illetve az időzített kikapcsoló gombbal beállíthatjuk a lámpa lekapcsolódását is. Ha a természetes, nappali fényre törekszünk, akkor a fehér fény alkalmazását ajánljuk. Ha meghittebb, családiasabb hangulatot szeretnénk teremteni, akkor érdemes meleg fényűre változtatni a lámpatestet. A hideg fény bekapcsolása pedig akkor hasznos, ha erősebb világításra van szükségünk, például szellemi munka közben, ugyanis a hideg fény stimulálóan hat az emberi szervezetre.

Lulea
Lulea
Lulea

A Milagro Volta elnevezésű, nagy teljesítményű, beépített LED-es lámpacsaládja szintén a távirányítóval szabályozható. Beállíthatjuk, hogy a lámpatestnek csak a melegfényű, vagy csak a fehér fényű eleme világítson. Ha maximális fényre vágyunk, akkor pedig egyetlen gombnyomással a lámpa összes részét működtethetjük.

Milagro Volta
Milagro Volta

A példaként bemutatott LED-es mennyezeti lámpákon kívül függesztékek, falikarok és csillárok is működtethetőtek távirányítóval. A spanyol, prémium minőségű Schullernek számos lámpacsaládja elérhető dimmerelhető, azaz fényfényerőszabályozható változatban is. A Váci úti üzletünkben szintén kiállított, vásárlóink körében közkedvelt Sphere és Rocio lámpacsalád minden darabja megvásárolható távirányítós formában is, ezáltal hangulatunknak megfelelően állíthatjuk be a fényerőt. Egy nagyobb családi eseménynél, vagy étkezésnél célszerű kihasználni lámpáink maximális fényét, de ha csak egy romantikus beszélgetésre vágyunk, akkor elegendő lehet egy hangulatvilágítás is.

Sphere és Rocio lámpacsalád
Sphere és Rocio lámpacsalád
Sphere és Rocio lámpacsalád
Sphere és Rocio lámpacsalád

A távirányítós lámpák számos funkciójuknak köszönhetően egyetlen gombnyomással vezérelhetjük lakásunk fényének hangulatát, illetve akár ágyunkból is lekapcsolhatjuk lámpáinkat anélkül, hogy megmozdulnánk.

Várjuk kedves vásárlóinkat a Centrál Lámpaboltban, ahol az itt bemutatott termékeken kívül bemutathatjuk gyártóink egyéb választékát is.